Вчора у спортивному комплексі «Надія» муніципальний баскетбольний клуб «Миколаїв» провів останню зустріч першого кругу регулярного чемпіонату української суперліги. Суперником наших гуліверів був баскетбольний клуб «Говерла» з міста Івано – Франківськ.

Шість поспіль перемог муніципального баскетбольного клубу «Миколаїв» дуже потішили вболівальників команди, переважна більшість з яких вірила в її черговий успіх.

Стартова чверть виправдала сподівання глядачів. Господарі майданчика, у складі яких результативно діяли Джастін Лав, Леонід Яйло та Артем Буцький, весь час вели в рахунку. Але у другому періоді гості , насамперед, зусиллями Еріка Колмена та Айвараса Кяушаса зуміли перехопити ігрову ініціативу і на велику перерву пішли з перевагою у чотири очки. Тим не менш, глядачі були у доброму гуморі.

Третій ігровий відрізок прикарпатці розпочали дуже потужно, їх перевага іноді сягали одинадцяти очок. Але Корочкін, Онуфрієв та Яйло зуміли скоротити відставання своєї команди до шести балів. Доля поєдинку вирішувалась в останні хвилини четвертого періоду. Влучний постріл Брайяна Гріна дозволив МБК «Миколаїв» впритул наблизитись до суперника. Але Колмен, Кривич та Кяушас своїми результативними діями вирішили долю цього драматичного поєдинку. «Говерла» святкувала перемогу з рахунком 77:70. (С.Розумяк)


 









   

(Укрінформ)

•Миколаївська обласна державна телерадіокомпанія •
•Редактор сайту - REDinf-TM@mail.ru•